Facebook Pixel

Äntligen Frisk

98,00 kr
I lager
Endast 5 kvar
SKU
m075

Trots den moderna medicinens framsteg finns det ett flertal sjukdomar och hälsobesvär som ökar i antal. Vi tänker här på de flesta civilisationssjukdomarna som trötthet, sömnbesvär, övervikt, hudproblem och allergier till allvarligare sjukdomar som diabetes, hjärt-kärlsjukdomar, mag- och tarmsjukdomar och hela spektrumet av autoimmuna sjukdomar.

Huvudorsaken till dessa besvär är en allvarlig brist på kroppsenzymer (också känt som låga enzymnivåer, eller LEN), vilket stör människans regleringssystem.

Läkare, naturterapeuter och även veterinärer rapporterar om sensationella framgångar när de använt BIO-TILLGÄNGLIGA ENZYMER I VÄTSKEFORM (Europeiskt patentnummer 1153549) och behandlar kroppen som en helhet.

Denna metod, vilken kan appliceras både ut- och invändigt erbjuder ett snabbt sätt att återställa kroppens enzymnivåer till en mer hälsosam nivå.

Tandläkare rapporterar om smärtlindring och snabbare läkning. Kosmetik och fotvårdsindustrin använder redan dessa bio-tillgängliga enzymer för att återställa kroppens balans och skapa "skönhet som kommer från insidan".

En bok om hur Regulat framställs, hur det fungerar i kroppen och hur det har använts av läkare och naturterapeuter för diverse hälsobesvär. Boken innehåller en mängd fallbeskrivningar. Skriven av Dr. Karl-Heinz Blank, Ekkehard Arnd Wittich Scheller, Johannes Aaron Seidler, Thomas Ganswindt, Dr. Axel Kohler.

Mer information
Varumärke Övriga varumärken
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se