Facebook Pixel

Arganolja, ekologisk, 250 ml - Emile Noel

337,00 kr
I lager
Endast 3 kvar
SKU
J02

En ekologisk, kallpressad arganolja från Emile Noel. Arganoljan kommer från arganträdet, argania spinosas frukter som växer enbart i Marocko. Trädet kallas “livets träd” och oljan används och har länge nyttjats för sin fina smak och hudvårdande egenskaper.

Arganoljan är tunn och tränger snabbt in i huden och passar därför bra under ögonen. Oljan har också en förmåga att minska tillkomsten av fina linjer i huden. Oljan har rikligt med E-vitamin som i sig motverkar ärrbildning och påskyndar läkning, den lugnar också en irriterad hud och har antiinflammatoriska egenskaper som gör den lämplig för akne och psoriasis.

Arganolja passar också utmärkt till att få liv i ett torrt och glanslöst hår. Gnugga in lite olja i hårbotten eller på topparna och låt sitta en timma under en badmössa, eller handduk och skölj sedan ur med kallt vatten.

Kallpressad arganolja passar bra i sallader, grönsaks och fiskrätter. Eftersom arganolja har en intensiv smak så bör man använda den med försiktighet och den bör helst inte hettas upp då den då tappar mycket av sin karakteristiska smak.

Ekologisk arganolja, kallpressad. 250ml.

Mer information
Varumärke Emile Noël
Skriv din egen recension
Du recenserar:Arganolja, ekologisk, 250 ml - Emile Noel
Ditt betyg
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se