Facebook Pixel

Historien om Essiac original elixir

År 1922 mötte den kanadensiska sjuksköterskan René Caisse en kvinna vars bröstcancer hade blivit läkt. Kvinnan sade att hon hade blivit botad med hjälp av ett elixir som hon hade fått av en Qjibway-Indiansk medicinman. René skrev ned ingredienserna som är fyra olika örter. (Arctium Lappa, Rumex Acetosella, Rheum Palmatum och Ulmus Fulva i ett speciellt förhållande.)

När hennes faster Mireza Potvin drabbades av svårartad cancer 2 år senare gav René henne elixiret. Potvin levde ytterligare 20 år. När René avled 1978 i en ålder av 90 år hade hon behandlat tusentals cancerpatienter, de flesta avskrivna av läkare som obotliga.

Dokument visar även att läkare remitterade många patienter som var i sjuk-domens slutstadium till hennes klinik och de flesta av dem återhämtade sig från sin sjukdom och levde ett långt liv i hälsa. Vid ett förhör inför den Kanadensiska cancerkommissionen 1939 var närmare 400 personer beredda att under ed svära på att Essiac hade räddat deras liv.

Dr. Charles A. Brusch, som var president John F. Kennedys personlige läkare säger: "Essiac är en kur för cancer. Jag skriver under på att detta är en terapi även idag. Alla studier gjorda i USA och Canada stödjer denna slutsats. Jag har kurerat min egen tjocktarmscancer enbart med Essiac." Dr Bruschs Essiac-patienter inkluderade Ted Kennedys son som hade sarkom, en elakartad bindvävssvulst, i sitt ben. Han behandlades vid den tiden på Farber Cancer Institute i Boston.

Dr Faber visste ej hur man skulle kunna rädda honom för ingen brukade någonsin överleva den typen av sarkom. Så han vände sig till Dr. Brusch för att höra vad man kunde göra för att rädda Ted Kennedys son. Dr Brusch föreslog att Essiac skulle användas och efter att de hade gjort det, fanns det inte en cancercell kvar i sonens kropp. Men all denna information har undanhållits allmänheten.

Essiac har även visat sig vara ett kraftfullt medel för att lindra smärtor, kronisk bronkit, diabetes och många andra kroniska och degenerativa tillstånd eftersom det renar blodet och levern och stärker immunsystemet. En stor fördel är att Essiac inte är giftigt och inte heller har några skadliga biverkningar.

En kvinna som med framgång hjälper människor till hälsa utan att ens vara legitimerad läkare utgör naturligtsvis en stor utmaning för den etablerade sjukvårdsindustrin. Förföljelser av alla slag kantade hennes liv. Hon hindrades av läkarorganisationer och cancerkommisionen att nå ut till människor med Essiac. Vid hennes död 1978 brände det kanadensiska hälsoministeriet alla hennes dokument i oljefat bakom hennes hem för att förhindra att informationen skulle komma ut till pressen eller några andra.

 

Källa: Dr Gary L. Glum: Calling of An Angel. -88

Extrakälla: https://www.cancerguide.org/essiac.html

© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se