Facebook Pixel

Ayurveda Chandrika tvål 75g

19,00 kr
I lager
SKU
AYU10

Ayurveda Chandrika tvål 75g

 

Ayurvediska Soap Company, som grundades 1940, tillverkar denna underbara tvål, gjord på oljor av högsta kvalitet. Dessa handgjorda tvålar har använts av miljontals människor och sålts i över sextio år.

Chandrika tvål utarbetades efter flera år av forskning, baserat på Indiens traditionella system för medicin, Ayurveda (läran om livet). Systemet har anor sedan över 4000 år tillbaka i tiden och syftar till att främja perfekt hälsa genom att säkerställa balans i livets alla aspekter.

Chandrika Ayurvedisk tvål innehåller inga animaliska produkter, och är inte testade på djur. Några av de örter och oljor som används i denna tvål är: Kokosolja: Vårdar, återfuktar och skyddar solbränna. Wild Ginger: lugnar huden och hjälper till att förhindra infektioner och utslag. Lime skal olja: Fräschar upp och kyler, har ett genomträngande lödder och en sammandragande effekt Blandning av naturliga essentiella oljor för fin doft. Sandelträ olja: Kylande, uppfriskande, och parfymerar huden varsamt

Innehåller även natriumhydroxid (omvandlar oljan till tvål), talk (mineralpulver) samt färgmedel i from av olja från grönsallad.

En mycket uppskattad tvål som passar alla hudtyper! 75gr

Mer information
Ekologisk Nej
Meny Kategori Hygien
Varumärke Maharishi Ayurveda
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se