Facebook Pixel

Bio Greens, Korn- & Vetegräs, Chlorella, 300g - Bättre Hälsa

Special Price 184,50 kr Normal Pris 369,00 kr
Tillfälligt slut
SKU
k172

Ett ekologiskt korn och vetegräspulver med chlorella från Bio Green med naturliga aminosyror, vitaminer, mineraler, spårämnen, enzymer, fytoämnen och klorofyll som har en detoxande effekt.

Ett pulver med korngräsets fördelar som detoxar kroppen, ger ökad energi, ger skydd mot infektioner, föryngrar och reparerar hudceller och stabiliserar ämnesomsättningen. Korngräset är lättsmält för magen och näringen når snabbt ut till kroppens celler.

Vetegräset har ett stort näringsinnehåll och ger kroppen extra energi med C-vitamin, betakaroten, folsyra och klorofyll. Vetegräs stärker immunförsvaret, sänker blodtrycket, stödjer produktionen av de röda blodkropparna och har en basande effekt på kroppen.

Chlorella är en näringsrik blågrön alg med många viktiga vitaminer och mineraler som har en basande och detoxande effekt som hjälper kroppen att stärka immunförsvaret. Chlorella är även välgörande för magen och främjar för de goda bakterierna i magen som hjälper och stödjer en fungerande matsmältning.

Passar bra att blanda i vatten, juice eller smoothie.

Dosering: En matsked, 6 gram, räcker i 50 dagar.

Chlorella, Korngräs, Vetegräs, Chlorella CGF, Astaxantin. Inga tillsatser av något slag, alla ingredienser är ekologiska. 300 gram.

Mer information
Ekologisk Ja
Meny Kategori Naturligt Kosttillskott
Varumärke Bättre Hälsa
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se