Facebook Pixel

Bok Tårtor Nyttigt & Gott

199,00 kr
I lager
Endast 7 kvar
SKU
K394

Baka utan Gluten, mjölk och vitt socker.

 Vidga dina vyer och baka med nya råvaror. I den här Boken får du recept på hur du kan baka på ett nyttigare sätt, använda spännande råvaror och få det att bli gott. Cheescakes, chokladtårtor, chokladpajer, glasstårtor, frukosttårtor m.m. m.m.

– Jag älskar tårtor! Men vanliga tårtor är oftast för söta och sliskiga (tycker jag). Därför har du här en bok med bara rena, na, nyttiga och goda tårtor. Bara rena na råvaror. Jag använder mycket nötter, mandlar, fröer, frukt, kokos, bönor och ärtor … och tänk att det kan bli så gott, med bara mat i tår- torna! Bra råvaror gör oftast att smakerna blir renare. Det gör ju också att du mår så mycket bättre efter att du ätit dina godsaker.

Testa recepten och hitta dina favoriter. Kanske fastnar du för en tårtbotten i ett recept, fyllningen i ett annat och toppingen från ett tredje. Jag hoppas att mina recept ska inspirera dig och gör att du vågar prova dig fram till det du tycker bäst om. Till din favorit- tårta.

Jag önskar dig en härlig – och nyttig – bakning! KERSTI LILJEQVIST ZEBEDA har de senaste 15 åren arbetat med choklad. Hon föreläser om Choklad, Kropp & Hälsa och har tidigare gett ut böckerna Chokladbollar – nyttigt & gott på Votum och Chocolate treats – nyttigt & gott på eget förlag. Kersti är också sjuksköterska och har flera vidare- utbildningar inom idrott, massage, kost & näring.Författare: Kersti Liljeqvist Zebeda

Mer information
Varumärke Övriga varumärken
Meny Kategori Böcker & Musik
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se