Camelinaolja för Häst & Hund, Ekologisk, 1000 ml

349,00 kr
I lager
Endast 10 kvar
SKU
k507

Camelina of Swedens camelinaolja innehåller mer än dubbelt så mycket omega 3 som 6 (ca 38% omega 3, 18 % omega 6 och 14% omega 9).En närapå perfekt balans som inte återfinns naturligt i någon annan olja (2:1)1 , och som kan bidra till en bättre balans av omega 3 och 6 i djurets diet. Oljan har även en hög koncentration av E-vitamin. Regelbundet tillskott av E-vitamin och essentiella fetter i foder till häst och hund kan ha flera positiva hälsoeffekter och till och med ha en gynnsam inverkan på djurets temperament.

CAMELINAOLJA FÖR HÄST För hästar kan tillskott av omega-3 bidra förbättra allt från rörlighet till kvaliteten på hästens hovar. E-vitamin brukar ges till unga och högpresterande hästar samt dräktiga ston, som skydd mot irritation, inflammation, samt för att syresätta muskler och vävnader.

DOSERING: Beräkna ca 0,5–1,5dl/dag för häst

CAMELINAOLJA FÖR HUND För hundar kan regelbundet tillskott av omega-3 inte bara bidra till glansigare päls och friskare hud. Det kan även ha antiinflammatorisk verkan, minska klåda och fuktexem s.k. hot spots, men även ha en positiv effekt på leder och rörlighet. E-vitamin skyddar mot fria radikaler i huden och övriga celler.

Mer information
Alla Varumärken Övriga varumärken
Skriv din egen recension
Du recenserar:Camelinaolja för Häst & Hund, Ekologisk, 1000 ml
Ditt betyg
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se