Facebook Pixel

D-Vitamin, D-1000, 90 Veg-kapslar - Thorne

Special Price 75,00 kr Normal Pris 150,00 kr
Tillfälligt slut
SKU
K168

Det är viktigt att upprätthålla sunda D-vitaminnivåer i alla skeden av livet, från fostrets utveckling till ålderdomen. D-vitamin hjälper till att skydda en rad viktiga funktioner i kroppen. D- vitamin skyddar bl.a mot skelettsjukdomar. även om solljus är en bra källa till D-vitamin, så får många människor inte tillräckligt med sol på grund av årstids förändring eller livsstil. Därför kan D-vitamin vara till stor nytta i dessa fall

D-vitamin rekommendationer för barn
D-vitamin-rådet (VDC, sidan är på engelska) är en ideell organisation bestående av medicinsk personal, forskare och privatpersoner vars mål är att utbilda sjukvårdspersonal och allmänhet om hälsoriskerna med för låga nivåer av D-vitamin.

De rekommenderar att spädbarn och barn under ett år får 1000 IE av vitamin D3 dagligen. Det är särskilt viktigt för barn som ammas eftersom bröstmjölken innehåller väldigt lite D-vitamin. VDC säger att undantaget från detta är om den ammande modern tar tillräcklig av D-vitamin (4,000-6,000 IE/dag) för att producera D-vitaminrik bröstmjölk eller att barnet utsätts för tillräckligt med solljus. De rekommenderar 600 IE/dag för barn som får mjölkersättning.

VDC rekommenderar 1000 IE/11 kg kroppsvikt dagligen för barn över ett år. Barn som är 10 år och uppåt bör enligt VDC följa rekommendationerna för vuxna vilket är ett genomsnitt på 5000 IE/dag av D-vitamin. Här finns D-vitamin D-5000 för vuxna.

Thorne Research
vill ge dig de renaste kosttillskott överhuvudtaget är möjligt. Därför köper de inte förblandade utspädningar av några "mikro-dos" vitaminer. Istället köper de rena, outspädda vitaminer och skapa egna spädningar när det är nödvändigt att göra så, med rena, allergivänliga pulver, såsom magnesiumcitrat eller växt cellulosa. Den resulterande förblandningen tillsättes därefter till den kosttillskott görs, säkerställa en korrekt mängd av varje ren näringsämne finns i varje kapsel.

D-Vitamin 1000 IE (250% av rekommenderat dagligt intag), Mikrokristall cellulosa, Hypromellose (från cellulose) kapsel, E-Vitamin (mixed tocopherols), Leucine, Kiseldioxid.

90 kapslar

Mer information
Ekologisk Nej
Meny Kategori Vitaminer & Mineraler
Varumärke Thorne
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se