Facebook Pixel

D-Vitamin, D-5000, 60 Veg-kapslar - Thorne

199,00 kr
Tillfälligt slut
SKU
K169

Det är viktigt att upprätthålla sunda D-vitaminnivåer i alla skeden av livet, från fostrets utveckling till ålderdomen. D-vitamin hjälper till att skydda en rad viktiga funktioner i kroppen. D- vitamin skyddar bl.a mot skelettsjukdomar. även om solljus är en bra källa till D-vitamin, så får många människor inte tillräckligt med sol på grund av årstids förändring eller livsstil. Därför kan D-vitamin vara till stor nytta i dessa fall.

Dosering: Ta 1 kapsel 1-3 gånger dagligen eller enligt rekommendationer från din läkare.

Thorne Research
vill ge dig de renaste kosttillskott överhuvudtaget är möjligt.
Därför köper de inte förblandade utspädningar av några "mikro-dos" vitaminer. Istället köper de rena, outspädda vitaminer och skapa egna spädningar när det är nödvändigt att göra så, med rena, allergivänliga pulver, såsom magnesiumcitrat eller växt cellulosa. Den resulterande förblandningen tillsättes därefter till den kosttillskott görs, säkerställa en korrekt mängd av varje ren näringsämne finns i varje kapsel.

D-vitamin 5000 IU (1,250% av rekomenderat dagligt intag), Mikrokristall cellulosa, Hypromellose (härrörande från cellulosa) kapsel, Leucin, Kiseldioxid, E-Vitamin  (mixed tocopherols).

60 kapslar

Mer information
Ekologisk Nej
Meny Kategori Vitaminer & Mineraler
Varumärke Thorne
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se