Facebook Pixel

Eterisk olja, Ingefära, Eko, 5ml, Aroma Creative

119,00 kr
I lager
Endast 1 kvar
SKU
Z88

Eterisk ingefäraolja av Aroma Creative kommer från ingefäraroten. Ingefäraoljans många fördelar består av dess antiinflammatoriska, slemlösande, matsmältnings- och bakteriedödande egenskaper. Den kryddiga doften är uppiggande och värmande. Ingefäraoljan har en tunn konsistens och passar utmärkt att andas in då den fungerar energigivande för både kroppen och sinnet.

Ingefära har använts i tusentals år som krydda i Asien men också för sina medicinska egenskaper, särskilt inom den traditionella indiska läkekonsten Ayurveda. Ingefära tillsätts ofta i matlagning eftersom det hjälper till att förbättra matsmältningen samtidigt som det kan öka aptiten.

Användning:

  • Applicera två till tre droppar på en bomullstuss eller näsduk för att sedan andas in med tre djupa andetag. Ingefäraolja kan även inhaleras för att lindra hosta.
  • Blanda två till tre droppar med massageolja och massera sedan kroppen. Detta hjälper till att lindra ryggvärk, muskelsmärta och stimulerar blodcirkulation.
  • Tillsätt ett par droppar i varmt bad
  • Tillsätt två till tre droppar vid ångbad av ansiktet för att lindra bihåleinflammation, halsont och rinnande näsa vid förkylning.
  • Massera in en droppe på magen med 1/2 tsk olja, t.ex. kokos eller sesam, för att lindra matsmältningsbesvär och gasbildning.

Eterisk ingefäraolja ska användas för utvärtes bruk. Späd ut oljan vid användning på huden.

100 % eterisk olja, ekologisk, från ingefära. 5 ml.

OBS! Den olja vi levererar är ekologisk

Mer information
Ekologisk Nej
Meny Kategori Eteriska Oljor
Varumärke Aroma Creative
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se