Facebook Pixel

Fulvic Grade50 - 50ml

289,00 kr
I lager
Endast 7 kvar
SKU
K622

Våra organiska fulviska kvalitet 50  är härledda från förhistorisk växtämne. De joniska spårmineralerna extraheras med en kall process för att skapa ett vätsketillskott som innehåller en av de mest kraftfulla näringstransporterna som finns i den naturliga världen. Våra Fulvinsyra gör cellerna mer genomtränglig och mottagliga för näringsämnen. Den organiska flytande fulvinsyraformuleringen innehåller naturligt över 77 spårmineraler, spårämnen, 18 aminosyror och ett överflöd av andra fördelaktiga naturligt förekommande organiska källor fytokemikalier.

Specifikationer:

Färg Amber

Spårämnen:

Vår produkt innehåller över 77 naturligt förekommande spårämnen, spårämnen, aminosyror, syre och väte. fulvic Grade 50 jonisk-kolloidala mineraler fungerar som ett kraftfullt leveranssystem, som kan bära 60 gånger sin egen molekylvikt i näringsämnen.

Aminosyror Alanin, Arginin, Aspartinsyra, Cystin, Glutaminsyra, Glycin, Histidin, Isoleucin, Lysin, Metionin, Fenylalanin, Prolin, Serin, Threonin, Tryptofan, Tyrosin, Valin

Rekommenderad:

dosering: 15 droppar i ett glas vatten eller juice dagligen, eller som rekommenderas av en hälsovårdspersonal.

Ingredienser:

Organiska Fulvic spår mineral Alltid fri från socker, jäst, vete, gluten, soja, mjölk, ägg, skaldjur och konserveringsmedel.

Övrigt

Fulviska mineraler är en naturligt förekommande förening som finns i växter och jord som kan hjälpa din kropp att absorbera och transportera viktiga näringsämnen på ett otroligt effektivt sätt. Fulviska mineraler utspås som en “mirakelförening” på grund av deras dramatiska positiva effekt på kroppen. Fulviska mineraler bildas när fulvinsyra omvandlar oorganiska metall- och stenformmineraler till en biologiskt aktiv form. Denna process är miljoner år gammal. Cykeln började med förfall av stora förhistoriska växter, som deponerade mineraler i jorden för att mata tillväxten av nya växter. I miljontals år har denna cykel skapat stora avsättningar av humana mineraler och fulviska mineraler, bevarade på grund av specifika geologiska förhållanden. Stora förhistoriska fulviska mineralfyndigheter används nu för att förbättra den moderna människans hälsa och välbefinnande. Vår deponering är den rikaste kända källan till fulviska mineraler i världen. Eftersom molekylvikten för fulvinsyra är så låg kan den lätt transportera näringsämnen i kroppen. Fulvinsyror kan transportera mer än 60 gånger sin vikt i vitaminer och mineraler i våra celler. Detta gör det lättare för celler att smälta vitaminer och mineraler – så att du kan känna positiva effekter på en mycket snabbare takt.

Fulvic mineraler har förändrat sina användares liv på ett mycket meningsfullt och kraftfullt sätt. Små, men mäktiga – det är vetenskapen bakom våra fulviska mineraler. Denna otroliga organiska förening är gjord av en extremt sällsynt och gammal växtämne. En gång en förhistorisk regnskog är vår fulvic en av världens rikaste och sällsynta källor till dessa otroliga mineraler. Inte bara är de rik på fulvinsyra; de innehåller också över 70 högt biologiskt tillgängliga kolloidala / joniska spårämnen och element.

Mer information
Ekologisk Nej
Meny Kategori Vitaminer & Mineraler
Varumärke RIC
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se