Facebook Pixel

Gurkmejaextrakt, Liposomal med Fulvosyra, Flytande, 60ml - Puratrive

399,00 kr
Tillfälligt slut
SKU
A661

Ett extrakt med gurkmeja och fulvosyra framtaget med en teknik som garanterar ett stort upptag av dessa två viktiga näringsämnen för kroppen

Gurkmeja är en växt som har en lång historia av användning men kan ibland vara svår för kroppen att tillgodogöra sig, men i detta extrakt finns liposomer som transporterar gurkmejan till blodet utan att den bryts ner i magen, så att den kommer dina celler till godo direkt utan att förstöras.

Gurkmejan är en kraftfull medicinsk växt som under flera tusen år har använts i Asien till många olika hälsoproblem och har bland annat dessa positiva effekter för din hälsa.

* är en kraftfull antioxidant som skyddar kroppen från fria radikaler
* Balanserar ditt humör
* Ger dig en vackrare hud
* är detoxande

I extraktet finns även fulvosyra som är en biprodukt av humussyra som finns i gamla förmultnade växtdelar i jorden. Fulvosyra har man också under mycket lång tid använts i hälsosyfte. Syran sägs också skydda mot tungmetaller och hjälper kroppen att ta upp viktiga näringsämnen ur födan. Fulvosyra balanserar din vätskebalans och stödjer även hjärnans kognitiva förmågor.

öppnad förpackning bör konsumeras inom 60 dagar

Skakas innan användning

Förvaras oåtkomligt för barn i kylskåp

Rekommenderad dos är 2millilter 8 pump per dag. Ger 550 milligram ekologisk gurkmeja och 100 mikrogram fulvosyra.

Vatten, ekoglycerin, gurkmeja, fosfatidylkolin, fulvosyra, arom(naturliga smakämnen), förtjockningsmedel(gum arabic, xantangum), konserveringsmedel(kaliumsorbat).

Mer information
Ekologisk Ja
Meny Kategori Naturligt Kosttillskott
Varumärke Purathrive
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se