Facebook Pixel

Havtorn Fröolja EKO Kallpressad, 30ml - Crearome

205,00 kr
I lager
Endast 3 kvar
SKU
N73

En kallpressad havtornsolja som är rik på essentiella fettsyror som omega 3, 6, 7 och 9. Havtornsolja är en torr olja som passar bra som en ren olja, blandad med andra oljor eller i cremer för känslig och irriterad hud.

Oljan kan även användas som kosttillskott med en dosering på 5-10 droppar per dag.

Havtornsolja är mycket värdefullt vid främjandet av hälsa och stärker slemhinnor, hud, blodcirkulation och allmänhälsan. Slemhinnorna i magtarmkanalen, andningsvägarna, urinvägarna, könsorganen och ögonen kan ibland behöva förstärkning för att må bra. Karotenoiderna och A-vitaminet i havtornsolja bidrar till att bibehålla en normal funktion i slemhinnorna och motverkar torrhet.


*Havtornsolja kan lindra torrhet i ögonen som orsakas av åldrande, kontaktlinser eller en låg fuktighet i luften.
*Ett vanligt problem är torrhet i munnen på grund av minskad produktion av saliv. Havtornsolja kan ge lindring till en torr mun.
*En olja av havtornet saktar ner åldrandet i huden och reglerar dess fuktighetsbalans samt skyddar huden från fria radikaler.
*Vid övergångsåldern och klimakteriet avtar östrogenproduktionen och behovet av ämnen för att behålla en normal funktion i kroppens slemhinnor ökar. Havtornsolja kan vid torrhet i slemhinnorna här göra stor nytta.

Ekologisk Havtorn fröolja, kallpressad, rosmarineaxtrakt, 0,2%

Fettsyresammansättning:
Mättade fettsyror 10%
Enkelomättade fettsyror 25%
Fleromättade fettsyror 65%
 

Mer information
Ekologisk Nej
Meny Kategori Hudvård
Varumärke Crearome
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se