Facebook Pixel

HC Quick ParaZap 135 kapslar - Vital

419,00 kr
Tillfälligt slut
SKU
k712
  • 18-dagars rengöring
  • Ingen kostförändring behövs
  • Potentiell tarmmikrobiell rengöring *

Detta är en 18-dagars rengöring. Dr. Clark Quick ParaZap Cleanse består av en grupp örter och näringsämnen som fungerar på ett synergistiskt sätt för optimal rengöring. Alla produkter i denna rengöring är gjorda i enlighet med både cGMP och Dr. Hulda Clarks protokoll.

Dr. Clark Quick ParaZap Cleanse innehåller en unik kombination av rena, färska ingredienser som ger kraftfullt rengöringsstöd när de används enligt anvisningarna. Denna rengöring stöder kroppens naturliga försvar.

Våra kroppar har utvecklat naturliga försvar för att bekämpa mikroorganismer. Örterna i Dr. Clark Quick ParaZap Cleanse har traditionellt använts för att stödja normal mikrobiell rengöringsfunktion. Denna rengöring återställer en gynnsam mikrobiell balans som lätt går förlorad i en värld full av importerade livsmedel, husdjur och internationella resor. Etnografiska och växtbaserade studier under de senaste åren tenderar att stödja denna traditionella användning av örterna i denna rengöring. *

Systemisk effekt för hela kroppen:
Dr. Clark Quick ParaZap Cleanse har vad Dr. Clark kallade "systemiska" effekter. Det betyder att det har effekter i hela kroppen. Effekterna av denna rengöring är inte främst i tarmarna.

Mer information
Ekologisk Nej
Meny Kategori Hälsa & Välbefinnande
Varumärke Övriga varumärken
Skriv din egen recension
Du recenserar:HC Quick ParaZap 135 kapslar - Vital
Ditt betyg
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se