Din kundvagn är tom Totalt 0 kr Visa/Ändra Ändra i kundvagnen
  Till kassan Till kassan
 

Aloe Vera - En bra växt

Aloe Vera är en kaktusliknande växt och den har i många år använts då den har en mängd olika medicinska egenskaper. Dessa återfinns i bladen på växten och ser ut som en geléaktig massa. Aloe Vera är en slags suckulent, flerårig, utan stam, med blad som sitter i en rosett. De blir mellan 40 till 60 cm långa. Det går att ha egen Aloe Vera hemma i kruka så väl som det går att köpa produkter med denna mirakelväxt som ingrediens.

Den geléliknande massan i bladen har en läkande effekt på en mängd olika åkommor och därför har man numera detta i en mängd olika hudkrämer och i naturläkemedel för både invärtes och utvärtes bruk.

Satsa på äkta Aloe Vera produkter!

Om du månar om kroppen och huden, så är det en god idé att satsa på naturliga skönhetsprodukter. Det finns krämer och annat med växten Aloe Vera i som inte är fel att använda! Aloe Vera är en växt, som växer naturligt på flera håll, men den odlas även på flera ställen. Att tänka på är att Aloe Vera är utrotningshotad i sin naturliga miljö så när man köper produkter med denna växt, så ska de vara gjorda av odlad Aloe Vera. Inom hudvårdsprodukter finns det en mängd bra krämer. Om du lider av eksem eller torr hud, så fungerar krämer med denna växt utomordentlig!

För den som har hudproblem, och sitter hemma och gömmer sig och bara roar sig med att spela spelautomater, så kan äkta Aloe Vera gel vara värt att testa. Se till att läsa innehållsförteckningen noga, så att den gel du köper är framtagen genom odlad Aloe Vera. Många företag som tillverkar produkter med denna växt i, tar Aloe Vera som är odlad på Gran Canaria. Man tar fram gelen genom att kallpressa de blad som man skördar från växten.

Aloe Vera är en bra produkt

Utöver äkta Aloe Vera gel, så finns det idag en mängd olika produkter med denna växt i, som är till hudvård och skönhetsvård. Det är naturliga produkter särskilt anpassade för olika delar av kroppen. Det finns då produkter som passar för ansikte, fötter, hud, hår så väl som det finns solkrämer med Aloe Vera. Även om det kan vara trevligt att sitta inne och spela på Kaboo Casino, så vill man ju även njuta av solen och då på ett säkert sätt. Det finns även för invärtes bruk, i form av Aloe Vera juice och pulver, som fungerar bra om du har en orolig mage eller andra åkommor.

Dela informationen:

Prenumerera på dessa artiklar genom vårt nyhetsbrev!

E-post
 

Tillbaks till artikellistan