Facebook Pixel

Instant Coffe Mix Lions Mane & Chaga. Four Sigmatic. 25g.

162,00 kr
Tillfälligt slut
SKU
j063

Lions Mane & Chaga - Instant coffe 


Nu lanserar Four Sigma Mushroom Coffe med läkesvamparna Lion's mane och chaga - två potenta ingredienser som höjer kaffet till en nya nivå både när det gäller smak och hälsoeffekt. Mushroom Coffee är ett nytt sätt att njuta av den tvåtusen år gamla drycken. Produkterna innehåller 100 procent kvalitets testat och ekologiskt Arabica kaffe som balanserats upp med extrakt från Lion's Mane och chaga, en kombination som sägs öka fokus och koncentrationen De små portionspåsarna är som klippt och skurna att ha med i handväskan färdiga att blanda med en kopp hett vatten var du en befinner dig. Drick på morgonen, vid fikapausen eller när helst på dagen för en balanserande hälsokick.

 

Kosttillskott: Bör ej användas som alternativ till en varierad kost. överskrid ej den angivna rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för små barn.

 

 Ingredienser: (per portion 2,5 g): Arabica Snabbkaffe 2,0 g, extrakt av chagasvamp (sprängticka, Inonotus obliquus) 250 mg, extrakt av Lion's Mane (Igelkottstaggsvamp, Hericium erinaceus) 250 mg, Rosenrot (Rhodiola Rosea) 10 mg.

Mer information
Ekologisk Ja
Varumärke Four Sigmatic
Meny Kategori Teér & Kaffe
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se