Facebook Pixel

Järntillskott, flytande, 240ml - Zemvelo / Mineralife

276,00 kr
I lager
Endast 2 kvar
SKU
P17

Järntillskott i flytande form för snabbare absorption än tabletter/kapslar som först måste upplösas i matsmältningssystemet innan de absorberas.

Järn hjälper till att stödja kroppens Immunsystem, Röda blodkropparna, andningen, energiproduktionen, mm

Järn kallas "energi givare" eftersom det är viktigt för vår ämnesomsättning. Järn drar till sig syre och är en grundläggande byggsten i vårt blod. Tillsammans med mangnesium och koppar upprätthåller järn ett friskt blodsystem och underlättar överföring av syre och hjälper till med avlägsnandet av koldioxid.

Järnbrist är vanligast hos kvinnor, men kan förekomma hos män. Symtom på järnbrist är trötthet, sömnighet och brist på energi. Vi rekommenderar då att ta detta järn i flytande format.

Dosering: 5ml (en kapsyl) dagligen i vatten/juice. Bör inte överskridas, öka dosen endast vid rekomendation av din hälsoterapeut.

Per dosering (5ml) - Järn 10mg. Joniska katalysator (innehåller ett fullt spektrum av 72 mineraler och spårmineraler): 200mcg

Omvänd osmos-vatten (MET-vatten). Joniserat järn från järnglycinat, CHD-fulvosyra, Icke GMO-sorbinsyra. 240 ml (48 portioner per flaska).

Ingredienser/näringsvärde per portion: 2 ml

Järn 18mg  -  Jonkatalysator 200 µg

Zemvelo / Mineralife

Mer information
Ekologisk Nej
Meny Kategori Vitaminer & Mineraler
Varumärke Mineralife
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se