Facebook Pixel

KeepJar Nappflaska, Kit, För Glasnappflaska, Orange

159,00 kr
Tillfälligt slut
SKU
E204

En nappflaska från KeepJar som gör det möjligt att återanvända barnmatsburkar till nappflaskor tack vare KeepJars tillbehör. Den är även utformad så att andra tillverkares dricknappar kan användas tillsammans med KeepJars napphållare, nappring och flaskadapter.

Kitet med nappflaskan passar till barn från 6 månader, men napp i naturgummi kan köpas till, som passar till barn från 0 månader eller 8 månader. Silikonfodralet gör flaskorna stöttåliga och greppvänliga för barnets händer. Du väljer själv storlek på nappflaskan då det finns barnmatsburkar från 1 deciliter till 2,6 deciliter. KeepJar passar ihop med barnmatsburkar med den gamla standarden från till exempel Hipp, Nestle och änglamark.

I kitet ingår 1 tygpåse, 1 nappring,1 lock,1 silikonfodral med graderingsmått och 1 dinapp i 100% naturgummi. Med en glasnappflaska kan du känna dig säker på att ditt barn inte kommer i kontakt med gifter från plast som BPA, Bly och ftalater.

KeepJar är ett svenskt företag som gör återbruk smart och prisvärt, vilket också blir ekonomiskt för konsumenten. Företaget tar återanvändning på allvar genom en enkel uppfinning och utnyttjar redan producerade produkter på ett nytt sätt för att förlänga livslängd och minska resursslöseri. återbruk kräver ett nytt sätt att tänka på det som redan producerats. Finns det redan en burk så kan den användas till ett annat syfte och är väldigt mycket mer miljövänlig än en burk som ska tillverkas. KeepJars vision är att bryta konsumtionscykeln genom ett smart återbruk, vilket inte bara är bra för miljön utan skapar även mer prisvärda produkter.

Mer information
Varumärke KeepJar
Meny Kategori Gravid & Baby
Ekologisk Nej
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se