Facebook Pixel

Kolloidalt Järn - 500ml

149,00 kr
Tillfälligt slut
SKU
K627

Kolloidalt Järn Vatten En ny generation mineraler Ett unikt producerat mineralvatten med monatomiska, diatomiska och nanokluster av Järn . Producerad med avjoniserat vatten. 

Nano Mineraler Nästa generation av mineralvatten Mineraler är källan till allt fysiskt liv och grunden för näring. Människokroppen består av cirka 4% mineraler som kontrollerar varje organ och alla elektriska impulser i kroppen. Mineraler, som de 50 miljarder cellerna i vår kropp som de matar, är beroende av varandra för deras funktion. Därför behöver vi hela spektrumet. Ric nanominaler kännetecknas av extremt små partiklar som omedelbart absorberas och är 100% biotillgängliga, vilket resulterar i omedelbara och effektiva resultat.

Kvaliteten på Nano Nanopartiklar är oändligt små, mindre än några kolloidala partiklar. Den lilla storleken på dessa partiklar gör att de lätt kan absorberas i kroppen – med lite absorption av mineralvatten börjar omedelbart. Nano partiklar är sfäriska, vilket möjliggör en större energi yta och zeta potential som är den energi som omger en nano partikel. Zeta potential kommer att göra det möjligt för nanopartiklar att söka och förstöra patogener av alla slag, allt från vanliga förkylningar till svamp. Det är zeta potentialen som driver mineralerna för att göra sitt arbete för att hålla din kropp frisk och öka ditt immunförsvar.

Nanomineralers partikelstorlek samt elektromagnetiska laddning bidrar till en absorptionsförmåga på 99%. För personer med matsmältningsproblem där upptaget av vitaminer och mineraler är nedsatt kan joniska nanomineraler vara ett mycket bra alternativ. Dessutom förekommer det ej onödiga allergener eller tillsatser. Nanomineraler av hög kvalitet ska även tillverkas av 99,9999% ren metall i fullständigt rent avjoniserat vatten, detta bidrar till en säker och mycket effektiv produkt.

 

 

Användning:

Järn har många olika roller i kroppen. Omkring 65 till 75 procent av kroppens järn finns i blodet i form av hemoglobin. Hemeglobin är ett protein i röda blodkroppar som transporterar syre till vävnader i kroppen. Järn bidrar till en normal kognitiv funktion och en normal energi-givande metabolism. Järn är involverad i normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin och normal syretransport i kroppen. Dessutom stöder järn immunsystemets normala funktion.

“Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost.”

Dosering:

15-30 ml per dag.

Deklaration per 10 ml (två teskedar):

Järn 100 mcg / Järn 10 mg per liter

Innehåll:

Avjoniserat vatten 10 ppm (delar per miljon) av negativt laddade Järn partiklar varierande i storlek från 0,15 till 5 nanometer. Detta exakta förhållande (partikelstorlek och ppm) är avgörande för maximal effekt av Järn nanoklusterna.

Avjoneserat vatten innehållande 10mg / l (10ppm) monatomiska, diatomiska och nanokluster av Järn (ferrum). Innehåller inga allergener.

Förvaring:

Förvaras helst mörkt och rumstemperatur oåtkomligt för små barn.

Mer information
Ekologisk Nej
Meny Kategori Vitaminer & Mineraler
Varumärke RIC
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se