Facebook Pixel

Kolloidalt Platina - 500ml

299,00 kr
I lager
Endast 1 kvar
SKU
l060

Ett unikt producerat mineralvatten med monatomiska, diatomiska och nanokluster av Platina. 

Nano Mineraler Nästa generation av mineralvatten Mineraler är källan till allt fysiskt liv och grunden för näring. Människokroppen består av cirka 4% mineraler som kontrollerar varje organ och alla elektriska impulser i kroppen. Mineraler, som de 50 miljarder cellerna i vår kropp som de matar, är beroende av varandra för deras funktion. Därför behöver vi hela spektrumet. Ric nanominaler kännetecknas av extremt små partiklar som omedelbart absorberas och är 100% biotillgängliga, vilket resulterar i omedelbara och effektiva resultat.

Kvaliteten på Nano Nanopartiklar är oändligt små, mindre än några kolloidala partiklar. Den lilla storleken på dessa partiklar gör att de lätt kan absorberas i kroppen – med lite absorption av mineralvatten börjar omedelbart. Nano partiklar är sfäriska, vilket möjliggör en större energi yta och zeta potential som är den energi som omger en nano partikel. Zeta potential kommer att göra det möjligt för nanopartiklar att söka och förstöra patogener av alla slag, allt från vanliga förkylningar till svamp. Det är zeta potentialen som driver mineralerna för att göra sitt arbete för att hålla din kropp frisk och öka ditt immunförsvar.

Nanomineralers partikelstorlek samt elektromagnetiska laddning bidrar till en absorptionsförmåga på 99%. För personer med matsmältningsproblem där upptaget av vitaminer och mineraler är nedsatt kan joniska nanomineraler vara ett mycket bra alternativ. Dessutom förekommer det ej onödiga allergener eller tillsatser. Nanomineraler av hög kvalitet ska även tillverkas av 99,9999% ren metall i fullständigt rent avjoniserat vatten, detta bidrar till en säker och mycket effektiv produkt.

 Användning:

Dosering 10-20 ml per dag. Deklaration per 10 ml (två teskedar) Platina 100 mcg / Platina 10 mg per liter

Innehåll:

Avjoniserat vatten 10 ppm (delar per miljon) av negativt laddade Platina partiklar varierande i storlek från 0,278 till 5 nanometer. Detta exakta förhållande (partikelstorlek och ppm) är avgörande för maximal effekt av Platina nanoklusterna.

Avjoneserat vatten innehållande 10mg / l (10ppm) monatomiska, diatomiska och nanokluster av Platina (platinum). Innehåller inga allergener. Baserat på senaste europeiska bestämmelser kan vi inte informera dig om effekten av denna produkt.

Mer information
Ekologisk Nej
Meny Kategori Vitaminer & Mineraler
Varumärke RIC
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se