Facebook Pixel

Kvanne, Flytande, 50ml Soria Natural -Ny XXI Formula

129,00 kr
Tillfälligt slut
SKU
X28

Rent koncentrat från Kvanne, färdigt att användas i t.ex. vatten, te eller mat. Koncentratet är framställt av kvanne i vegetabiliskt glycerin där inga pesticider eller besprutningar använts vid odlingen.

 Användning:

Dosering vuxna: 25 droppar (ca 1 ml) 3 ggr/dag i lite vatten.
Produkten är ett kosttillskott. Bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn. Överskrid inte den rekommenderade dagsdosen.

Används med försiktighet av diabetiker då det innehåller hög halt socker.

Angelica archangelica L. (kvanne) i vegetabiliskt glycerin. 50 ml.

Mer information:

Kvanne (Angelica) XXI 50 ml OBS. NY FORMULA
Ingredienser/Näringsinnehåll per dagsdos 3 ml: Konserveringsmedel: vegetabilisk glycerin, koncentrerat extrakt av Kvannerot (Angelica archangelica L., root) 1630 mg, alfa- cyklodextriner 60 mg, gamma-cyklodextriner 30 mg. Eterisk olja 0,9 mg.

Cyklodextriner (ibland kallade cykloamyloser) är en familj av föreningar som består av sockermolekyler bundna i en ring (cykliska oligosackarider). Cyklodextriner framställs av stärkelse genom enzymatisk omvandling.
Naturliga cyklodextriner: Alfa-, beta- och deltacyklodextriner. Cyklodextriner bidrar till hög löslighet av aktiva ämnen för optimal absorption.

OBS. Örternas näringsinnehåll kontrollerades/standardiseras med så kallade E.D.S. "Effective Daily Supply" som garanterar att det innehåller samma mängd av aktiva ämnen per dagsdos i varje batch. Produkten är en naturlig produkt vilket innebär att den inte har gått igenom någon form av onödiga bearbetning/processer. Därför smaken, färgen och lukten kan variera något i varje batch. Omskakas ordentligt före varje användning för substansen tenderar att läggas sig i botten och därför pippetten/hålet blir täppt. Använd tandpetare för att öppna hålet (pipett).

Mer information
Ekologisk Nej
Meny Kategori Naturligt Kosttillskott
Varumärke Soria Natural
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se