Facebook Pixel

Lucuma pulver, Ekologiskt, 150g - Green Origin

109,00 kr
Tillfälligt slut
SKU
Z106

Lucuma är en subtropisk frukt som hör hemma i Anderna dalar i Peru, där är den känt som "Inkans guld". Den har en söt karamell / smör smak och en krämig konsistens. Dess lågt glykemiskt index gör det till ett bra val för sötning av rätter om du försöker minska ditt sockerintag.

Det används främst i Peru för smaksättning och är regionens mest populära glass smak. Lucuma pulver framställs med minimal bearbetning. Efter frukten plockats torkas fruktköttet i en låg temperatur och sedan mals till pulver.

Lucuma är en källa till fosfor, vilket bidrar till att upprätthålla starka ben och tänder. Det är också en bra ersättning istället för socker som dessutom innehåller en del fiber och verkar anti-inflamatoriskt. I lucuma finns även B-vitamin och järn vilket är bra för blodet.  

Hälsofördelar av lucuma pulver

  • Ger energi och vitalitet
  • Stöd för immunsystemet
  • Verkar för bättre hjärnfunktion
  • Hjälper hudens återskapande

Användning

Ta 1-2 teskedar per dag, blandat med juice eller smoothie. Lucuma kan också användas för att ge smak till salta och söta rätter.

Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt. Denna produkt bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost och en hälsosam livsstil. överskrid inte den föreslagna användningen.

Ekologiskt lucuma pulver. 150 gram.

Mer information
Varumärke Spireco
Skriv din egen recension
Du recenserar:Lucuma pulver, Ekologiskt, 150g - Green Origin
Ditt betyg
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se