Moringapulver, ekologiskt, 100g

Special Price 79,00 kr Normal Pris 89,00 kr
I lager
SKU
A315

Moringapulver, moringa oleifera eller pepparrotsträdet är en riktig superfood för kroppen av en art i familjen moringaväxter, som i Indien kallas “mirakelträdet” och i Afrika “trädet som aldrig dör”. Trädets blad är en rik källa till antioxidanter, vitamin A, B och C, kalcium, kalium, proteiner, betakaroten, quercetin och klorogensyra. Klorogensyra har visat sig bromsa cellernas upptag av socker och sänker därmed blodsockervärdena..Moringabladen innehåller också ett ämne som heter isotiocyanater, vilket har antibakteriella egenskaper och sägs bland annat kunna läka magsår som har uppstått av bakterien Helicobacter Pylori.

Trädets blad, bark, blommor, frukt, frön och rot har sedan länge använts inom den traditionella medicinen till att behandla många olika tillstånd. Särskilt i södra asien och inom den ayurvediska medicinen har moringa varit en populär medicinalväxt och man har under århundraden behandlat cirka 300 olika åkommor med denna växt. Moringa sägs vara ett mirakelträd och hjälpa mot mycket, bland annat sägs moringa vara

* Blodtryckssänkande

* Blodsockersänkande

* Minska symtom på astma

* Stimulera immunförsvaret

* Virus, parasit och bakteriedödande

* Stimulera immunfösvaret

Ej vid graviditet. Moringa bör inte användas om du planerar att bli gravid, är gravid eller ammar

Observera Är du diabetiker och behandlas med insulin eller tabletter bör du hålla kontroll på ditt blodsocker då moringa kan sänka det och medicinerna behöver justeras till en lägre dos.

Dosering och användning Ta 2 teskedar av vårt ekologiska moringapulver per dag. Blanda med vatten, te, juice eller smoothie. Det går även bra att strö moringapulver på maten. Börja gärna med en lägre dosering och öka gradvis. Moringapulver ska förvaras svalt, mörkt och torrt.

Ekologiskt moringapulver, 100% 

Ursprungsland: Indien

Mer information
Varumärke2 Spireco
Alla Varumärken Spireco
Märke Spireco
Skriv din egen recension
Du recenserar:Moringapulver, ekologiskt, 100g
Ditt betyg
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se