Facebook Pixel

Mörk Choklad 65% med hampafrö och mandel, 75g - MIA

50,00 kr
I lager
Endast 4 kvar
SKU
l000

En blandning av rostade mandlar och hampfrön har har skapat en choklad som är extra nötig men samtidigt mjuk och krämig.

"MIA kom till när två entusiaster möttes, en chokladentusiast och en foodie slog ihop sina tankar och började arbeta på ett koncept för ett företag som skulle handla om mer än bara smak. Därefter inledde de en pågående serie av samarbeten med en afrikansk utvecklingsföretagare, en unik märkesdesigner och en grupp människor som är passionerade för social påverkan. Dessa samarbeten har resulterat i MIA. I syfte att skapa något både för vår egen framtid och för Afrika som helhet har Sankofa fågeln inspirerat oss ned sitt huvud vänt bakåt: “Det är inte förbjudet att vända om för att hämta det som lämnats kvar”, dvs “Bara den som känner till sitt ursprung, vet något om sin framtid”. att se tillbaka och lära oss ur det förflutna. Detta startade MIA."

Varje produkt som bär namnet MIA (Made In Africa) är helt framställt i Afrika, i samarbete med Proudly Made in Africa (PMIA). PMIA säkerställer att produkter inte bara tillverkas i Afrika, utan också tillverkas av lokala råvaror och material, vilket skapar fler jobb på en kontinent där en enda inkomst kan stödja hela familjen 

Ingredienser

Kakaomassa, rörsocker, kakaosmör, MANDEL 6%, hampafrö 4%, solroslecitin

Kan innehålla spår av MJÖLK

Näringsvärde per 100g:

Energi 558 Kcal/2323 KJ
Fett 37,2 g varav mättat 20,6 g
Kolhydrater 43,7 g varav socker 31,4 g
Fiber 6,1 g
Protein 9,1 g
Salt 0,01 g 
Mer information
Ekologisk Nej
Varumärke Övriga varumärken
Meny Kategori Choklad
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se