Facebook Pixel

Nässelpulver, Svenskt 150g - pH-balans

Special Price 113,00 kr Normal Pris 119,00 kr
Tillfälligt slut
SKU
A701

Ett Nässelpulver gjort på handplockade nässlor från norrland, vilka har torkats i låg temperatur för att bevara näringen.

Nässla innehåller cirka 70 vitala ämnen, därför brukar den kallas landbackens motsvarighet till alger. Nässlor är väldigt näringsrikt och innehåller bland annat karotin, vitamin A, C och de flesta viktiga mineraler. Nässla innehåller även mycket järn, vilket är bra för kvinnor, inte minst under den period i livet som kvinnan är fertil. Nässlan är alkalisk och basar därför kroppen men sägs också motverka håravfall hos män då den blockerar bildandet av hormonet DHT, dihydrotestosteron som kommer från mannens testosteron, vilket man tror är upphovet till hårförlust hos män.

Nässlan sägs också vara inflammationshämmande, vätskedrivande, bra mot problem i urinvägarna, renande för den som har allergier eller läckande tarm.

Passar mycket bra att äta dagligen som näringstillskott. Blanda gärna i smoothie eller juice. Värm inte upp nässlan till över 42 grader, eftersom värmen då förstör de fina näringsegenskaperna.

150 gram

Mer information
Ekologisk Nej
Meny Kategori Naturligt Kosttillskott
Varumärke pH-balans
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se