Facebook Pixel

Om Oss

FRÅN BÖRJAN
I april år 2000 började Grön Gåva sälja hälsoprodukter över internet från Norrland. Vi var tidiga! Genom åren har sortimentet ständigt utvecklats då nya rön kring hälsa tillkommer i strid stöm. Vi har numer bytt Norrland mot Bohuslän.

FILOSOFI
”Hälsa är en livsstil”, en kort filosofi med sanning. Vägen till hälsa måste vi själva upptäcka och välja att leva efter - men i den digitala värld av sanna och fake news vi omges av kan det vara bra med en trygg aktör som bara jobbar med hållbara varor ur alla led. Vi har ett ansvar mot naturen, våra medmänniskor och oss själva. 

NATURLIG HÄLSA
Idag råder massproduktion och utarmning över så gott som hela jordklotet - något som skadar miljön - som ju också inkluderar oss. Samtidigt måste vi ju äta, hålla oss rena, trivas i vår omgivning och må bra. Här vill vi verka som en bra plattform vad gäller medvetna val. Vi väljer bort alla produkter som inkluderar besprutning, mineraloljor, tillsatser, och onödiga konserveringsmedel.

VI GRANSKAR VAROR
Grön Gåva jobbar med en stark ekologisk policy av de hudvårds- och livsmedelsprodukter som finns på marknaden idag. Finns inte produkten ekologisk vänder vi oss till det naturligaste alternativet som finns tillgängligt - vi kontrollerar alltid produktionsvägar. Produkterna får heller inte vara djurtestade.

RÄTTVIS HANDEL
Att handeln med så kallade u-länder ska ske rättvist är viktigt. Rättvisemärket är vår starkaste kontrollorganisation idag som satt ett avstamp till en rättvisare värld. Det är en form av medveten handel vi stödjer och främjar.

DIN ROLL
Att du som konsument är delaktig betyder väldigt mycket för oss. Vi lyssnar gärna vad du har att säga och svarar alltid på dina frågor. Kom gärna med idéer, förslag och var inte rädd att påverka vårt sortiment - kom med önskemål eller diskutera varor oc
h hälsa med oss! Vi har väldigt intresserad och hälsokunnig personal.

© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se