Facebook Pixel

Öronljus Stora.

169,00 kr
Tillfälligt slut
SKU
Q14

öronljus

En förpackning innehåller två grova öronljus för en avslappnande och grundlig rengöring av dina örongångar.

Produktegenskaper 

Ljusen har en osmotiskt effekt. Själva konceptet bygger på en gammal indiansk, kinesisk, indisk och tibetansk idé om hur man med denna metod rensar öronens gångar och lymfsystem från vax, svamp, bakterier och virus. Du blir av med gamla rester som inte syns utifrån och inte heller kan sköljas ut. Viktigast är det hörbara resultatet – inte hur mycket skräp som kommer ut. Mycket förgasas vilket du ofta kan känna på lukten.

Användning

Börja med att ta fram en kudde, ett glas vatten och en fuktad handduk för eventuellt skydd av håret. Ligg bekvämt, varje öra tar nästan en halvtimme att rengöra. Ta alltid hjälp av någon! Tänd ljuset i änden med den större öppningen och placera den andra änden i örat. Detta skapar en skorstenseffekt. Ljuset skall helst stå rakt, dvs 90 grader. Låt det först brinna i ungefär tio minuter eller tills den blå linjen är nådd. Släck då ljuset genom att doppa det försiktigt i vattenglaset. Rensa ur det skräp som har kommit från örat och från själva ljuset med den medföljande renspinnen. Tänd det sedan igen och fortsätt ner till det röda strecket. Gör likadant med nästa öra. Efter behandlingen ska du tänka på att skydda öronen mot vind, smuts och höga ljud under efterföljande dygn, med hjälp av t.ex. bomullstussar. Upprepa eventuellt behandlingen efter några dagar.

 

bomull, bivax, eukalyptus, cederträ, patchouli, malört, lavendel, oregano, salvia, pepparmynta, tea tree oil och nejlika.

Mer information
Ekologisk Nej
Meny Kategori Hygien
Varumärke pH-balans
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se