Facebook Pixel

Passionsfruktspulver, 125g - Spireco

99,00 kr
I lager
SKU
E192

Passionsfrukten är en tropisk och subtropisk växt som växer vilt i Brasilien, Paraguay och Argentina men odlas på många ställen för sin mycket delikata frukt. Passionsfrukten är trots namnet i själva verket ett bär, ett nyttigt bär rikt på antioxidanter som bioflavonoider, fenolsyror och antocyaniner. Passionsfrukten innehåller också rikt med kostfiber,  C-vitamin och A-vitamin.

Piceatannol som är en fenolförening i passionsfrukten har visat sig ha en positiv inverkan på hudens hälsa men även för hjärta och blodkärl. Man har också sett att passionsfrukt kan stärka andningsvägarna och dämpa symtom på astma med en antiinflammatorisk effekt. Frukten sägs också ha en lugnande påverkan och kan dämpa ångest, oro och ge en bättre sömn.

Försiktighet
Gravida kvinnor bör vara försiktig med passionsfrukt, då det finns ämnen i frukten som kan framkalla sammandrsgningar av livmodern.

Användning
Passionsfruktens exotiska smak är verkligen uppiggande och väldigt gott i olika desserter eller som smaksättning i till exempel grädde eller glass. Passionsfruktpulvret passar också utmärkt att blanda i vätska och dricka då det är vattenlösligt. Det passar också perfekt att strö över mat, gröt eller Yoghurt.

Mer information
Varumärke Spireco
Skriv din egen recension
Du recenserar:Passionsfruktspulver, 125g - Spireco
Ditt betyg
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se