Ph-djurkalk, kalk till häst, hund, husdjur & gårdsdjur, 12kg -pH-balans

Special Price 1 473,00 kr Normal Pris 1 550,00 kr
I lager
Endast 1 kvar
SKU
k468

pH-kalk för djur innehåller endast bergmineraler tagna ur naturliga kalkgruvor belägna inom Europa. Inga tillsatser av syntetiskt tillverkad magnesium är adderade. Den är dessutom rengjord från
kolsyra och föroreningar och därmed befriad från både lukt och smak.

Observera att kalkblandning för djur endast skall konsumeras av husdjur och gårdsdjur. Den innehåller för lite magnesium för att passa människor, och skulle på sikt kunna orsaka magnesiumbrist.

Produktegenskaper

Denna basiska djurkalk är främst till för avsyrning med hjälp av karbonater som neutraliserar överskottssyror/gifter, men har också fördelen att den tillför kalcium och magnesium på djurkroppens egna villkor. Det senare skiljer den från flertalet andra kalkprodukter som är syrabundna och tvingar in dessa ämnen. 
 

Användning
Många innekatter, hundar, vilda och tama fåglar, grisar, hästar och andra djur vi lever nära är försurade, vilket yttrar sig i att dom är stela och ömma samt dör alldeles för tidigt.

Tandsten, höftledsproblem, grå starr, dålig pälskvalitet, eksem, humörsvängningar, kramper, värk och många andra åkommor kan till stor del bero på djurens inre syra/basbalans, och brist på vitalämnen på grund av för mycket maskinfabricerad föda, som exempelvis pellets och konservburksmat. En hund gnager i frihet på ben, och en katt sätter i sig mängder av skelett via olika gnagare, till exempel råttor och möss.
På så vis får både hund och katt i sig massvis med kalcium. Genom att ersätta detta med ett basiskt kalktillskott kan vi återställa balansen i våra tamdjur.
 

Innehåll
Kalcium och Magnesium.
 

Kuriosa
Dosering: Ge djuren ca 1 tesked pH-djurkalk per tio kilo kroppsvikt dagligen. Blanda i
vattnet och/eller maten. Tillsätt också gärna andra kosttillägg, till exempel antioxidanter
från nässla, nypon, blåbär, samt kallpressad linfröolja. 

Mer information
Varumärke Övriga varumärken
Skriv din egen recension
Du recenserar:Ph-djurkalk, kalk till häst, hund, husdjur & gårdsdjur, 12kg -pH-balans
Ditt betyg
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se