Facebook Pixel

Probiotika Barrier 8, Pulver, 100g - NDS

356,00 kr
Tillfälligt slut
SKU
A670

Ett probiotikapulver för läkning av tarmslemhinnan, lugnande vid olika former av stress, dämpande vid olika överkänslighet, lugnande vid humörsvängningar och lindrande vid depression.

Probiotika är bra för alla och NDS olika probiotikapulver är utformade efter olika behov och åldersgrupper. Man vet idag att en probiotika med många olika stammar av bakterier är långt mer effektiva än de produkter med bara en bakteriestam, genom att de samarbetar med varandra och meningen med probiotika är bland annat att de hämmar oönskade bakterier.

NDS probiotika intas flytande och är därmed biologiskt aktivt redan i den första delen av tunntarmen och motverkar därför svamp och överväxt av andra bakterier. Varje produkt av NDS-serien är kollade så att de bakteriestammar den innehåller kan samarbeta och därför har alla produkterna en biologisk aktivitet.

De goda bakterierna är viktiga för vårt magtarmsystem vilket mer och mer forskning visar på. Det har visat sig att vi har fler bakterier i och på vår kropp än det finns celler i hela kroppen. Dessa miljarder av bakterier lever vi i symbios med genom livet och det är fördelaktigt för vår hälsa på många olika sätt att tillföra goda bakterier till vår kropp. De stödjer många olika fysiologiska funktioner som ett väl fungerande immunförsvar genom att förhindra skadliga mikroorganismer att få fäste i kroppen och de hjälper oss att hantera stress, hormonpåverkan och livets övergångsfaser.

B. lactis/B.bifidum, B.lactis, B.bifidum, B.longum, L.acidiphilus, L.brevis, L.casei, L.salivarius, Lclactis, risstärkelse, maltodextrin, mineraler, enzymer.

Mer information
Ekologisk Nej
Meny Kategori Hälsa & Välbefinnande
Varumärke Engholm
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se