Facebook Pixel

Probiotika Panda-1, Pulver, 100g - NDS

Special Price 177,00 kr Normal Pris 354,00 kr
Tillfälligt slut
SKU
A673

Ett probiotikapulver som är förebyggande mot allergi och eksem hos både barn och vuxna även till gtavida och ammande som känner oro att barnet skall utveckla allergi.

Det normaliserar tarmtömningen, både vid diareè och förstoppning. Det förbättrar tarmflorans sammansättning och förebygger tarminfektioner hos för tidigt födda barn. Probiotikapulvret kan användas från slutet av graviditeten till mamman och första levnadsåret till barnet. Kan även användas av vuxna som har en känslig mage. Multiöverkänsliga personer som inte har blivit ammade som barn kan ha nytta av att börja med NDS, panda för att bygga upp immunförsvaret i tarmen.

Probiotika är bra för alla och NDS olika probiotikapulver är utformade efter olika behov och åldersgrupper. Man vet idag att en probiotika med många olika stammar av bakterier är långt mer effektiva än de produkter med bara en bakteriestam, genom att de samarbetar med varandra och meningen med probiotika är bland annat att de hämmar oönskade bakterier.

NDS probiotika intas flytande och är därmed biologiskt aktivt redan i den första delen av tunntarmen och motverkar därför svamp och överväxt av andra bakterier. Varje produkt av NDS-serien är kollade så att de bakteriestammar den innehåller kan samarbeta och därför har alla produkterna en biologisk aktivitet.

De goda bakterierna är viktiga för vårt magtarmsystem vilket mer och mer forskning visar på. Det har visat sig att vi har fler bakterier i och på vår kropp än det finns celler i hela kroppen. Dessa miljarder av bakterier lever vi i symbios med genom livet och det är fördelaktigt för vår hälsa på många olika sätt att tillföra goda bakterier till vår kropp. De stödjer många olika fysiologiska funktioner som ett väl fungerande immunförsvar genom att förhindra skadliga mikroorganismer att få fäste i kroppen och de hjälper oss att hantera stress, hormonpåverkan och livets övergångsfaser.

B. lactis/B.bifidum, B. lactis, Lclactis, L. infantis, B. breve, M/116v, risstärkelse, maltodextrin, mineralblandning, enzymer.

Mer information
Ekologisk Nej
Meny Kategori Hälsa & Välbefinnande
Varumärke Engholm
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se