Facebook Pixel

Sätt färg på ditt arbetsliv - Johanna Wallin

239,00 kr
I lager
Endast 3 kvar
SKU
k706

En handbok för mer kreativitet och känsla i jobbet

Sätt färg på ditt arbetsliv riktar sig till dig som är klok, generös, kreativ och som i högre grad vill bidra med mer av dig själv på ett hållbart sätt. Den beskriver varför det borde vara näst intill livsviktigt för människor omkring dig att just du trivs, känner energi och har en ekonomi som fungerar.

Boken vänder sig till dig som känner att du längtar efter något eller har något som vill ut och som inte slutar skava inom dig. Med denna handbok tar du dig runt och igenom en utvecklingsspiral för att fylla på, förstärka eller fullständigt förändra din arbetssituation. De handfasta verktygen visar var, när och hur du kan skapa och omskapa ditt arbetsliv.

I Sätt färg på ditt arbetsliv erbjuds du en rolig och omvälvande resa som belyser just ditt unika sätt att sprida tre viktiga P:n i världen: Passion, Power och Prosperity, eller på svenska lite mer rakt på sak, P som i Pengar.

I denna matiga handbok bjuder Johanna Wallin in dig att stanna upp och reflektera, känna in och att medvetet gör plats för både känslor och kreativitet. Att sätta ord på vad du känner är bas för denna fördjupade relation med dig själv och andra.

Johanna har skapat 6C-spiralen som tillsammans med tre kraftfulla verktyg ger dig förutsättningar att förändra ditt arbetsliv på både individ-, företags- och organisationsnivå — inifrån och ut. Att skapa ett paradigmskifte är inte ett jobb för en person utan snarare för en generation. Med den vetskapen bjuder hon i boken också in dig till att finna unika 6C-partners för att tillsammans kunna växla upp din färg ännu mer.

Mer information
Varumärke Övriga varumärken
Meny Kategori Böcker & Musik
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se