Facebook Pixel

Sorgbearbetning: ett handlingsprogram för känslomässig läkning

278,00 kr
Tillfälligt slut
SKU
j033

Sorgbearbetning: ett handlingsprogram för känslomässig läkning

 

Ett handlingsprogram för känslomässig läkning vid dödsfall, separationer och andra förluster.

 

”Tiden läker alla sår.” ”Var stark för barnens skull.” ”Livet går vidare.” Klyschorna kring sörjandet är många, men inte verksamma. Så hur gör man då, när den man älskar gått bort eller försvunnit in i en annans famn?

 

Utifrån sina egna och andras erfarenheter belyser författarna vad sorg är och hur det är möjligt att bearbeta sin sorg för att återfå sin ursprungliga energi och livslust. Boken Sorgbearbetning ger sörjande tillgång till ett väl beprövat handlingsprogram, med övningar för att läka sorgen och smärtan efter förlusten.

 

”Denna bok erbjuder en mycket användbar och praktiskt metod för att genomföra ett sorgearbete. Jag hänvisar regelbundet till den i min undervisning och rekommenderar den varmt som ett redskap både för privatpersoner och professionella som i sin yrkesroll möter sörjande.” 
– Katarina Mannheimer, Lektor vid Socialhögskolan, Stockholms Universitet

 

John W James och Russell Friedman har arbetat med sörjande i mer än 30 års tid.
De har även arbetat som konsulter åt tusentals fackmän på området och erbjuder seminarier och certifieringskurser över hela USA och Kanada.

 

Boken som ligger till grund för vår verksamhet riktar sig till sörjande, men kan med fördel läsas av alla som möter sörjande i sitt yrkes- eller privatliv.

 159 sidor.

Mer information
Varumärke Övriga varumärken
Meny Kategori Böcker & Musik
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se