Facebook Pixel

Syclovir, 260g

549,00 kr
I lager
Endast 1 kvar
SKU
A363

Syclovir består av planktonet silica som tillsammans med vinäger och rårörsocker utgör ett pH-balanserande kosttillskott.

Syclovir plockar upp toxiner och absorberar upp till 1000 gånger sin egen vikt. Den passar därför utmärkt till att hjälpa kroppen med rening av blodet och cellerna, som kan bli påverkade av t.ex. candida jästsvamp överväxt. Eftersom syclovir absorberar en hel del fukt är det viktigt att den intas tillsammans med mycket vatten för att hålla igång tarmen.

Det marina planktonet silica har behandlats och bearbetats för att stärka immunförsvaret, balansera matsmältningen samt bidra med friska tarmar.

Användning av syclovir

1 tsk tillsammans med vatten morgon eller kväll under tre dagar. Därefer 1 msk morgon och kväll. Drick mycket vatten tillsammans med pulvret. överskrid inte angiven dosering. Vid starka utrensningsreaktioner kan doseringen minskas.

Undvik mat med högt glykemiskt index som t.ex. bröd, pasta, vitt ris, potatis, majs, ost, och alkohol under de första 30 dagarna. Använd inte kosttillskottet som alternativ till varierad kost.

För ett renande och avgiftande bad kan 2 msk tillsättas i vattnet.

Innehåll: Plankton Silica, destillerad vinäger, rårörsocker. 260 g.

Mer information
Ekologisk Nej
Meny Kategori Hälsa & Välbefinnande
Varumärke Vital
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se