Tamari, Glutenfri Soja, Ekologisk, 500 ml

98,00 kr
I lager
Endast 5 kvar
SKU
A84

Biofoods tamarisoja är en ekologisk, japansk sojasås med fyllig och balanserad smak. Sojan framställs genom en traditionell japansk process där sojabönorna lagras länge och samtidigt fermenteras. Tamarisojan är, till skillnad från en shoyu-soja, glutenfri.

Användning av BioFood Tamari Sojasås

Den ekologiska tamarisojan från Biofood är god att ha i dippsåser eller dressingar, till wokade grönsaker, att blanda ner med sesamfrön, råris och noriflingor. Tamarisojan är också god att använda i marinader. Ett tips är att rosta naturella nötter och frön med tamarisoja och äta som ett snacks.

  • Ekologisk tamarisoja
  • Fyllig och balanserad smak
  • Utmärkt god i matlagning

Vatten, SOJABÖNOR*, havssalt, saltad shochu* (vatten, ris*, salt, koji [Aspergillus oryzae]), rostade SOJABÖNOR*, koji. *=Ekologisk ingrediens

Mer information
Alla Varumärken Biofood
Varumärke2 Grön Gåva
Märke Biofood
Skriv din egen recension
Du recenserar:Tamari, Glutenfri Soja, Ekologisk, 500 ml
Ditt betyg
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se