Facebook Pixel

Torrschampo, ljust, 45g

109,00 kr
I lager
Endast 1 kvar
SKU
D87

Ett naturligt torrschampo som kan användas mellan hårtvättarna. Torrschampot fräschar upp håret och gör det mindre fett. Du slipper helt enkelt tvätta håret lika ofta och får därmed en friskare hårbotten! Det är uppskattat av alla hårlängder och kan minska det slitage som lätt uppstår vid mycket tvättande.

Torrschampo passar även bra vid styling för att ge volym till håret. För ett fint och lite platt hår skapar torrschampot textur.

De naturliga ingredienserna rengör håret och ger en matt effekt. Den friska pepparmyntan skapar en svalkande känsla i håret. Produkten innehåller även vit lera som är rik på mineraler. Förutom att använda vit lera till håret är den bra för huden till bl.a. ansiktsmasker och hudrengöring.

Torrschampot består även av florentinskt irispuder som härstammar från violrot med sin långa tradition inom parfym, hud- och hårvård.

Torrschampo passar perfekt under en hektisk morgon får att få håret att kännas nytvättat. Produkten kan då även appliceras i vissa delar i håret som blir extra smutsiga.

Användning:
Fördela torrschampo i torrt hår längs en bena i taget över det område som är fett eller behöver volym. Borsta sedan igenom håret för att få ut överflödig produkt.

Vit lera, oryza sativa starch (risstärkelse), florentinskt irispuder, pepparmyntolja, limonen*, linanool*. *=naturliga ämnen i eterisk olja

Mer information
Ekologisk Nej
Varumärke Ask & Embla
Meny Kategori Hårvård
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se