Facebook Pixel

Tvättnöt schampo, dusch- & badextrakt, Naturell - Klockargårdens - 200g.

191,00 kr
Tillfälligt slut
SKU
L95

Pulver av tvättnötter och indiska örter som används som schampo, tvål eller i bad. Passar alla hårtyper även vid olika problem som t.ex. klåda , mjäll och håravfall. Ger glansigt hår och härlig doft. Stärker hår och hud. Minst hållbar i 36 månader.

Användning för schampo och duschextrakt
Rör ner 1 matskedpulver i 0,5 dl varmt  vatten. Massera in på hår och hud, låt verka och skölj sedan noggrant. Eller massera in pulvret direkt i blött hår är ditt hår blonderat kan det fungera mindre bra.

För bad
Använd 1 matsked av pulvret direkt i badvattnet och njut Helt naturligt! Indiskt spa hemma

Respons och erfarenhet från en kund:

Jag har använt det här i 3-4 månader, endast som schampo, och jag ska aldrig använda nånting annat. Efter ett par veckor känner man hur hårfettet kommer längre och längre ner i topparna och på mig finns det nu i hela håret. Och det knasiga är att det blir ändå helt rent - varje gång. Håret är heller aldrig torrt och sprött efter dusch som det kan bli med vanliga kemiska schampon. Och det kommer att räcka i minst ett år för mig så det är det billigaste schampot som existerar också! Jag hoppas det sker en hår-revolution snart för jag tycker synd om alla som fortfarande köper vanliga kemiska schampon på affärn när det finns såna här underverk! Jag hade också en maxlängd på mitt hår förut - strax under axlarna, sen vart det slitet och typ slutade växa. Nu är det jättelångt, det växer som ogräs :D tack!

Shilakai, Amla, Aritha, tvättnötter, Therminalia Chebula, Therminalica Benerica, Emblica Phyllantus 200 gram.

Mer information
Ekologisk Nej
Varumärke Klockargården
Meny Kategori Hårvård
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se