Facebook Pixel

Zell Oxygen Immunkomplex 250ml

219,00 kr
I lager
Endast 2 kvar
SKU
k678

Zell Oxygen ® Immunkomplex är ett speciellt utvecklat preparat för ett hälsosamt immunsystem.

Det kännetecknas av den unika sammansättningen av utvalda bioaktiva ämnen, som kompletterar varandra synergistiskt som i en harmonisk orkester.

Förutom de unika enzymjästcellerna innehåller Zell Oxygen® Immunkomplex en hög andel betaglukaner samt väsentliga spårämnen selen, zink, ett brett utbud av vitaminer och värdefulla växtingredienser från utvalda mångsidiga, koncentrerade frukt- och grönsakskomplex. Detta inkluderar till exempel lykopen från tomater.

Stöd för immunsystemet
Vårt immunsystem är ett mycket komplext nätverk som distribueras i hela kroppen. Dessa inkluderar benmärg, lymfkörtlar, mandlar och tarmar. För att fungera ordentligt beror immunförsvaret på en tillräcklig mängd näringsämnen. Om detta inte garanteras kan immunsystemet minska. För att organismen ska kunna fylla på sina energireserver och immunsystemet kommer på tårna är inte bara vitaminer utan också ett stort antal aktiva ingrediensgrupper nödvändiga. Om du har ett ökat behov här, istället för att använda syntetiska, isolerade ämnen, bör du komplettera dina mikronäringsbehov i form av en kombination av många ingredienser som finns i naturen.

Mer information
Ekologisk Nej
Varumärke Övriga varumärken
Meny Kategori Vitaminer & Mineraler
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se