Facebook Pixel

Zink, flytande tillskott, 240ml - Zemvelo / Mineralife

279,00 kr
I lager
Endast 1 kvar
SKU
K167

Zink är en viktig mineral i kroppen. Zink är inblandad i en mängd olika metaboliska aktiviteter. Det behövs bl.a. för att läka skador, och det behövs för god tillväxt och utveckling. Det är också viktigt för fertilitet och immunförsvaret.


Zink är också nödvändigt under graviditeten för att säkerställa utveckling och tillväxt av fostret. Faktum är att många experter teoretisera att en zinkbrist kan vara ansvarig för många missfall.

Zink kan gynna dig på många sätt. Zink kan bidra till att främja kroppens förmåga att läka, och det är ett utmärkt mineral för att bekämpa förkylningar och influensa. Forskningen är där. Det är en väl beprövad faktum att en zink tillägg kan minska den tid du har en förkylning eller influensa. Detta är också sant med hudskador. Det beror zink stärker och stärker immunförsvaret, och vårt immunsystem är kroppens viktigaste försvar mot sjukdomar och infektioner.  240 ml/ flaska

Dosering: 2,5 ml dagligen i lite vatten eller juice. Öka doseringen vid behov eller som rekkomenderas av din hälsoterapeut. 

Innehåll per daglig dosering 2,5 ml (1/2 kapsyl/vit lock): Zink (Zinklaktat-glukonat) 18 mg 180% av DRI*. Omvänd osmos vatten (MET™ Water), GMO-fri sorbinsyra (100% naturligt ursprung för att bevara näringsämnena i produkten).

CHD-FA är ett registrerat varumärke som tillhör FulHold (PTY) Ltd. US patent: 6,630,179 & 5,004,831.

*DRI = Dagligt referensintag.

240 ml Zemvelo / Minerlife

Mer information
Ekologisk Nej
Mineraler Zink
Meny Kategori Vitaminer & Mineraler
Varumärke Mineralife
© 2018 Grön Gåva Organic Viriditas AB | Tel: 0660 - 855 20 | info@grongava.se